Over ons

Over ons

Even buiten stad Ieper in een oase van groen ligt hotel Kasteelhof 't Hooghe. Het is gelegen op 3 km van het centrum van Ieper. Weg van de stadsdrukte is het de ideale plaats om te verpozen en zo de streek te verkennen.

Het hotel is het voormalig kasteel van baron De Vinck die hier het kasteel opgebouwd heeft na de eerste wereldoorlog. In de jaren 1980 is het kasteel omgebouwd tot een 3 sterren hotel.

Het hotel beschikt over een 20-tal luxueuze kamers die volledig ingericht zijn naar de stijl van het gebouw en toch voorzien van alle moderne comfort eigen aan de 21ste eeuw. Alle kamers beschikken over een aparte badkamer, toilet, gratis wifi, televisie, haardroger. Bovendien hebben alle kamers een mooi uitzicht. Er is een binnentuin met terras én een zuidgericht terras met zicht op de tuin én vijver. Recent breidde het hotel uit met een moderne nieuwbouw, waarbij de inrichting eveneens veel belang is gehecht aan warmte en gezelligheid.

's Avonds kunt u eten in ons gezellig restaurant, of een streekbiertje drinken in de bar. Tijdens de zomer kunt u op het terras rustig genieten van de zon. Het hotel heeft een grote, gratis private parking én aparte fietsenstalling.

Het hotel is gelegen op een prachtig kasteeldomein dat een stukje geschiedenis uitstraalt, langs de vroegere frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Op het domein zijn twee bunkers en verschillende mijnenkraters te bezichtigen.

hotel ieper langs de frontlijn van de eerste wereldoorlog